Seuraa meitä:
:+358 40 307 5406

Toimistotilat

Toimitilat tarpeeseen – pieniin ja suurempiin

Kalkkipetterin toimistohotelli toimii 4 kerroksessa, huoneita on 125 ja tilaa lähes 4000 m2.

Hyvä ja pieni toimistotila on 20m2 toimistohuone, jonka löydät meiltä kalustettuna ja heti valmiina. Myös usemman huoneen kokonaisuuksia on tarjolla.

Kalkkipetterissä toimii  toimistojen lisäksi myös käsityöläisiä ja hyvinvointiyrittäjiä omissa työtiloissaan. Meiltä löydät myös varasto-ja arkistotilaa. Ota yhteyttä, tule paikan päälle ja totea palvelumme itse.

Parkkipaikalla on ilmaista pysäköintitilaa ja halutessaan on mahdollisuus myös lämpöpaikkaan

KOKOUS- JA KOULUTUSTILAT

Kokoushuoneita on 3, pienimmässä on tilaa n. 10:lle henkilölle ja suurimpaan mahtuu n. 20 henkilöä. Tilat ovat hyvin varustettuja ja näin ollen luovat hyvät puitteet niin pienten kuin isoimpienkin kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Koulutusten yhteydessä on mahdollista saada käyttöön myös erillisiä ryhmätyötiloja.

TYÖPAJATILAT

Työpajatiloja Kalkkipetteristä löytyy monipuolisiin tarpeisiin.

VARASTO- JA ARKISTOTILAT

Tiloistamme löytyy myös varastotilaa sekä lukittua ja suojattua arkistotilaa. Vuokrattavana on myös pelkkää hyllytilaa arkistokäyttöön.

KOKONAISUUS

Kalkkipetterin katutasosta löytyy kaksi toimistohuonetta ja ison avaran tilan käsittävä kokonaisuus, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi maahantuontiyritykselle tai vaikkapa kirpputoriyrittäjälle.  Tiloissa on oma sisäänkäynti ja lastauslaituri.

Vuokra 1.500 €/kk (+ alv 24%) Kysy lisää:

Kati Nuutinen 0440 35 35 37