Suomen Yritysvaliot Oy

Suomen Yritysvaliot Oy etsii aidosti laadukkaita yrityksiä.

Suomen Yritysvalioiden asiakashaastattelut antavat tarkkaa, numeerista tietoa siitä, mihin yrityksiin asiakkaat ovat omalla paikkakunnallaan kaikkein tyytyväisimpiä. Ne yritykset, joille asiakkaat antavat kyselyssämme korkeimmat arvosanat, ovat myös yrityksiä, joihin asiakkaat ovat tyytyväisimpiä. Parhaat yritykset voivat hankkia itselleen Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatin. Se on tunnus, joka erottaa jyvät akanoista.

Yritys

Suomen Yritysvaliot, palveluksessanne Suomen Yritysvaliot Oy:n erikoisalaa ovat numeerisesti mitattavat mutta henkilökohtaisesti tehtävät asiakashaastattelut ja yrityskartoitukset.

Asiakastyytyväisyyshaastattelut

Totuus selvitetään kysymällä Asiakastyytyväisyys on yrityksille tärkeä arvo ja menestyksen tae. Kokonaisvaltaisen asiakastyytyväisyyden mittaaminen on Suomen Yritysvalioden erityisosaamista.

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

Sertifikaattimme on todiste siitä, että asiakkaat arvostavat yritystä korkealle, kaikilla mahdollisilla mittareilla.

Etsimme tyytyväisiä asiakkaita

Suomi on täynnä erinomaisia yrityksiä, mutta aina yritys ei ole suurien sanojensa mittainen.
Suomen Yritysvaliot Oy etsii aidosti laadukkaita yrityksiä, jotka kuuluvat asiakkaiden mielestä paikkakunnan ehdottomaan parhaimmistoon. Tehtävämme on olla puolueeton viestintuoja
ostavan asiakkaan ja tuotteita tai palveluja myyvän yrityksen välillä.
Suomen Yritysvalioiden asiakashaastattelut antavat tarkkaa, numeerista tietoa siitä, mihin yrityksiin asiakkaat ovat omalla paikkakunnallaan kaikkein tyytyväisimpiä.
Ne yritykset, joille asiakkaat antavat kyselyissämme korkeimmat arvosanat, ovat myös yrityksiä,joihin asiakkaat ovat tyytyväisimpiä. Parhaat yritykset voivat hankkia itselleen Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatin. Se on tunnus, joka erottaa jyvät akanoista.

Todistetusti Tyytyväisimmät asiakkaat

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™
-sertifikaatti ei kerro vain hyvistä tuotteista, edullisista hinnoista tai mukiinmenevästä asiakaspalvelusta. Sertifikaatti on riippumaton ja oikeudenmukainen tunnustus niille yrityksille, joilla on sekä tyytyväiset asiakkaat, laadukkaat tuotteet että ansiokas asiakaspalvelu.

Varmasti tyytyväiset asiakkaat

Etsitkö luotettavaa palveluntarjoajaa,
vakaata yhteistyökumppania tai oikeudenmukaista työnantajaa?
Katso miltä näyttää Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™-sertifikaatti.

http://yritysvaliot.fi/

Tule käymään

Kalkkipetteri, Kievarintie 23 A, 08700 Lohja

Lähetä sähköpostia

info@yritysvaliot.fi

Soita meille

0400 27 27 93